AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Halk Eğitimi Merkezi

Ock

Açık Öğretim Ortaokul ve Açık Öğretim Lise Yeni kayıt ve kayıt yenilemeler başladı.

Okul Aile Birliği Toplantısı

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Usta Öğretici Başvuruları Onaylı Sonuç Listeleri

Ağu

Bir Avrupa Birliği projesi olan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen 2021-2-PTO I -KA210-ADU-0000049637 numaralı PRO-DIGITA adlı Erasmus projemizin sonuna geliyoruz. Projemizin amacı yetişkin eğitiminde İspanya, Portekiz ve Litvanya’dan ortak kuruluşlarla bir online Eğitim Platformu oluşturmak ve bu konuda yetişkin eğitimcilerinin, kursiyerlerin ve öğrencilerin dijital becerilerini geliştirerek ve onlara kurslarında kullanabilecekleri dijital içerikler sunmaktır. Sizlerin de ücretsiz olan bu içeriklerden yararlanmanızı istiyor ve geri dönüşlerinizi de sabırsızlıkla bekliyoruz. Proje çıktılarımıza şu web sitesinden ulaşabilirsiniz.

pro-digita.eu

Tem

İlçe bazında kurum ve kuruluşlar ile İşbirliği yapabilmek ve hayat Boyu öğrenme faaliyetlerini yaygınlaştırmak görünürlüğünü artırmak adına Kaymakamımız Sedat Sırrı ARISOY Başkanlığında ilçe Hayat Boyu Öğrenme komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 Usta Öğretici Başvuru Takvimi

Tem

Halk eğitimi kurslarımızdan daha fazla kişinin yararlanması amacıyla kurulan "Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı" ile kurs programlarımız, dijitalleşmenin sunduğu imkânlarla artık daha ulaşılabilir ve daha kolay…

HEMBA platformu artık Android ve iOS mobil uygulamasında da hizmet veriyor.

Tıklayın.  https://twitter.com/tcmeb/status/1683870074174681090?s=20

#HayatBoyuYanınızdayız

2022-3 DÖNEMİ ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) SINAV DUYURUSU

May

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi ve Nazilli Belediyesi işbirliği ile açılan Elde Kırkyama ve Giyim Kurslarının düzenlediği "Renklerin Dili" isimli yıl sonu sergimizin açılışı gerçekleşti.

May

This project is funded with the support of the Erasmus+ Programme of the European Union. Project No: 2021-2-PT01-KA210-ADU-000049637. This communication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı sınıf atlatma işlemleri tamamlanmadığından ortaöğretimde e-okul sisteminde halen öğrencilik durumu aktif olan öğrenciler 2022/3 dönemi için Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıramayacaktır. http://aol.meb.gov.tr/www/onemli-duyuru/icerik/393 ilgili duyurunun 4. maddesinin a) bendinde öğrencilere de kayıt olamayacakları duyurulmuştur. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.caktır. (Tüm İşlemler sadece 3. Döneme kayıt hakkı  olan öğrenciler için yapılacak olup 17.07.2006 dâhil ve öncesi doğumlular bu haktan yararlanabilir.)

2022-2. DÖNEM İ AÇIK ÖĞRETİM SINAV DUYURUSU

Mrt

Depremzede kardeşlerimize üzettiğimiz giyecekler teslim edildi. Emeği gecen öğretmenlerimize ve kursiyerlere teşekkür ederiz